HITELkiller

HITELkiller Bori folytatja

folyóBoritól hosszú időn keresztül vártam a visszajelzést, hogy vajon folytatja-e? Végül megírta, hogy igen, de van némi változás és olyan dolgok, amiről korábban nem szólt vagy, azóta gyűlt össze. Igazából az, hogy van más tartozása is, mint a hitelkártya és a lakáshitel sajnos nem egyedi, így ez még életszerűbbé és még nagyobb kihívássá alakítja a célokat. Persze nagy valószínűséggel, módosítani is kell majd a terveken.

Amit éreztem, miután Bori felfedte a valós képet, megkönnyebbült és már hihetetlen elszánt volt, hogy valóban szeretné a változást és a hitelektől való megszabadulást. A hitelkártyánál és lakáshitelnél “csak” tőke tartozása van Borinak.

Most ebben a pillanatban a következő tartozásai vannak (illetve voltak július elsején):

mini_táblaAbban megegyeztünk, hogy először a különböző tartozásokat kell visszafizetni és csak utána jöhet a hitelkártya és a lakáshitel végleges kivégzése, ez alól talán csak a családi kölcsön a kivétel.

Az első hónapot fogjuk arra szánni, hogy felmérjük a lehetőségeket és, hogy hol lehet spórolni. Kezdetnek erre a hónapra kitűztük, hogy a konyhapénzen spórol. Az eddigi kb. 80.000 – 90.000 Ft-os kiadást megpróbálja 60.000 Ft-ból kihozni. Ez elsőre nagyon nagy különbség, de hol az egyik gyerek lesz táborban, edzőtáborban, hol a másik, és az ottani étkezések más keretből mennek, és már be van fizetve a legtöbb.

A hónap eleje óta, nagyon szépen vezeti a kiadásokat és időben arányosan áll. A hitelkártyát nem használja most, amíg nem hozunk valamilyen jól működő szabályt rá.

Hamarosan jelentkezünk. Olvasd el Flóra történetét is!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Évi23 says:

    Kedves Bori!
    Szurkolok a spóroláshoz, apránként menni fog biztosan! 🙂 Végignézve a listát, nem is tudom melyikbe fizetnék vissza… Kőkemény kitartást kívánok! 🙂

  2. Rita Kovácsné Sterczer says:

    Gratulálok, Bori! 😀 Hajrá!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!